Миналия ден бях на диагностика в боша светеше ми лампата на аирбега.Момчето от бош ми го прочете и ми каза че давало грешка в лентовия кабел.Поръчах си от един колега от форума на който му благодаря за бързото изпращане и друг път ми е праштал части и съм много доволен,днес получих лентовия кабел разглобявам волана свалям и какво да видя има разминаване в самите кабели за по ясно ще приложа снимки да разберете за какво говоря (конзолата обозначена с цифрите 1 и 2 е изпратената) а с черно (на другите снимки)си е оригиналнатата.Бихте ли ми дали някакъв съвет как да постъпя в случая,дали да ми прати буксата която влиза в сивата конзола и да си я запоя към кабела или има някакво друго решение на проблема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги имам проблем с Аir bag-a
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от asoto Покажи съобщениеайде бе колеги кажете кво да правим ся?sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
1
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеСигорен ли си че е от това аз също имам такъф проблем ама не е тоя кабел неква платка била в таблото до скоростите ...
Comment
-
Първоначално публикувано от asoto Покажи съобщениеда напълноsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
1
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеНека да ти прати буксата за по-сигурно .Това е мое мнение не си длъжен да ме слушаш щото на мен ми се наложи бобина да слагам и имаше два вида с кръгла букса и плоска букса .... и там ако объркаш ще се пребе електрониката
Comment
-
Първоначално публикувано от asoto Покажи съобщениеаиде де специалистите бихте ли сподели решение на проблема?Никола Николов
Comment
Comment